duminică, 9 iunie 2013

Întrebări şi răspunsuri : Club XXL, Oameni excepţionali - mărimi excepţionale

Am înfiinţat Clubul XXL în anul 1996, ca o necesitate. El este marea familie a celor deosebiţi prin arta de a trăi. Club XXL este clubul oamenilor excepţionali şi al mărimilor excepţionale, grupare din care fac parte iubitorii de frumos, armonie, echilibru. Activităţile noastre sunt dedicate concursurilor de creaţie artistică, Univers XXL, lansări de carte, expoziţii de pictură, grafică, sculptură, accesorii vestimentare, tehnici mixte, muzică, fotografie, prezentare de modă, şi nu în ultimul rând Miss XXL, Miss Evergreen.  Pentru alte întrebări, aştept mesajele voastre, în subsolul paginii, la Comentarii. 
Cu prietenie, Preşedinte / Fondator Club XXL, Elena Toma 
 .............                 
Gala Univers XXL, Piteşti, 2012 

http://elenatomaxxl.blogspot.ro/2012/11/daca-n-ar-fi-nu-s-ar-povesti-liviu.html


.......... 1 - Club XXL - Bucureşti - înfiinţat în 1997

http://elenatomaxxl.blogspot.ro/2010/03/club-xxl-oameni-exceptionali-marimi_16.html 

............. 2 - Club XXL Filiala Câmpulung Muscel, anul 2000

http://elenatomaxxl.blogspot.ro/2010/03/club-xxl-oameni-exceptionali-marimi_5004.html 


.......... 3 - Club XXL Filiala Piteşti, anul 2001 

http://elenatomaxxl.blogspot.ro/2010/03/club-xxl-oameni-exceptionali-marimi.html
 
Participând la activităţile cultural – social - artistice pe care le-am organizat pentru a veni în sprijinul lor, membrii Clubului XXL au demonstrat că societatea are nevoie de ei dar şi faptul ca adevărata frumuseţe nu are vârstă, greutate, sau înălţime. Ea este spirit ce dăinuie.

Numai aşa gândind şi trăind, barierele create de greutate, înălţime, vârstă, au fost înlăturate. Au avut curajul să iasă în luminile rampei, etalându-şi dorinţa de a se simţi acceptaţi de societate pentru graţia, inteligenţa, dragostea faţă de semeni, nevoia lor de a fi consideraţi oameni normali într-o societate care-i marginalizează deşi mulţi au făcut dovada unor calităţi realmente deosebite.

Iniţiativa mea a fost privită cu scepticism. Mă amuzau zâmbetele de neîncredere în privinţa reuşitei. Nu este deloc uşor să lucrezi pentru oameni şi mai ales cu ei, dar timpul a transformat bunele mele intenţii într-un real succes. Devenit un triumf al prezentului, pentru prima oară în România, Miss şi Mister XXL, manechine supraponderale cu greutatea peste 120 kg, Miss şi Mister Evergreen, manechine cu înălţime şi greutate medie şi vârsta peste 55 ani, în ropotele aplauzelor, îşi etalau adevărata frumuseţe: spiritul, arta de a trăi.

Discoteca XXL, Balul grăsunilor, Carnavalul pensionarilor, evenimente de marcă, pentru prima oară în România, au antrenat în această mişcare, devenită fenomen XXL, mii de oameni, care au primit cu deschidere grila activităţilor iniţiate.

Pe lângă concursul de frumuseţe, prin întâlnirile săptămânale pigmentate cu prezentări de modă, concurs de dans, muzică şi poezie, lansări de carte, expoziţii de pictură, aniversarea zilelor de naştere, onomastici, petrecerea sărbătorilor religioase împreună, excursii, şi multe alte activităţi iniţiate, Club XXL a devenit unic în lume.

Inscrie-te si tu, vino alaturi de noi, nimeni si nimic nu te opreste sa fii XXL :)

Relatii, inscriere pe adresa : rclubxxl@yahoo.ro
Elena Toma - Presedinte Club XXL

15 comentarii:

  1. dna rita sa plateasca pentru reclama mascata!
    are bani, a zis ceva de exchange,acolo schimb si eu euroi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Blogul Elena Toma Club XXL NU are sponsori, nu am pretins niciodată nimănui plata pentru publicarea articolelor. Dacă am afişat, o vreme, siglele unor publicaţii, a fost alegerea mea, necondiţionată.

      Ștergere
    2. Adevărat. Doamna Elena crede în propriile puteri şi în ajutorul lui Dumnezeu. Nu cere nimic, iar asta spune mult despre caracterul domniei sale.

      Ștergere
  2. Doamna Rita,vrea sa fure cititorii blogului XXL.Putea sa va faca exchange pe email,sau sa va puna mesajul-cerere intr-o sticla cu dop,pentru ca s-a declarat naufragiata.

    vigulina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate/ă "vigulina", e loc pentru toată lumea. Cititorii aleg ceea ce doresc. Toate cele bune, tuturor. :)

      Ștergere
  3. Contestatie,
    Apreciez activitatea CL XXL,insa consider ca se face o discriminare.

    Eu sunt un om exceptional ,asa prevad astrele despre mine si vecinele, insa port la tricou masura M. Noi, cei cu masuri medii,nu putem face parte din CL.xxl ?

    (la alte masuratori sunt in top).

    FELICITARI PENTRU ACTIVITATE SI ISTORIE.

    no name

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. no name, dacă ai remarcat, taman eu sunt "o medie" :)))
      aşadar, welcome :))
      Trimite -ţi creaţiile, dacă ai preocupări, să le cunoaştem şi noi.
      - nu poţi sta alături de membrii clubului ca plopu'n vânt, nu -i aşa ? :))

      Ștergere
  4. am 5 copii,semnez,sunt creatiile mele,vi-i trimit?
    sunt preocupat sa ii trimit in vacanta.

    multumesc pentru invitatia in club xxl
    no name

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Lăsaţi copiii să vină la mine", s spus Domnul Nostru Iisus.
      Cum aş putea spune altfel, iubitoare de Dumnezeu fiind ?
      no name... mă bucur să te ştiu alături de noi. mulţumesc.

      Ștergere
    2. Iubitoare de Dumnezeu?
      Stati mai mult si meditati daca ii faceti voia Domnului!

      Ștergere
  5. Mi-a placut replica,chiar o asteptam !
    no name

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. no name, aţi putea "dezvolta ", extrapola acest " chiar " ?
      aşteptată, replica, de ce ? :)
      - şi dacă nu aş fi răspuns conform aşteptării, care ar fi fost replica ?
      - Nativ balanţă fiind, eu, desigur, iată, despic firu'n 14:)

      Ștergere
  6. Văd că scrieți pe blog că doriți să sărbătoriți împreună cu colaboratorii Sărbătorile. Dar eu vă provoc la prima sărbătoare biblică ce urmează pe calendarul ceresc adevărat, spun asta pentru că mulți cred că actualul calendar fie ortodox sau catolic conține sărbătorile biblice. Eu nu sunt evreică dar sunt sigură că Sărbătorile descrise în Biblie sunt adevărate și nu sunt valabile doar pentru evrei. A fost Sărbătoarea Trâmbițelor și urmează Ziua Ispășirii. Oare câți părinți i-a învățat pe copiii lor ce însemnătate are fiecare sărbătoare? Sau copiii noștri știu că la sărbători se mănâncă bine și se bea bine. Dar iată că vine o sărbătoare, unică în an, în care nici nu se mânâncă și nici nu se bea. Știți care este? Chiar Ziua Ispășirii, acum în 4 oct 2014 (dar atenție ziua biblică începe de la apusul soarelui din 3 până la apusul soarelui din 4 vezi Lev 23:32).

    RăspundețiȘtergere
  7. varog mult sa-mi spuneti daca se mai face concusul de poezie incepetori.......... septembrie ..2015 am vazut ca a disparut anuntul si nu am retinut adresa unde se trimit poeziile

    va rog mult , multumesc miruna.medeea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.