vineri, 15 septembrie 2017

Un cunoscut doctor dezvăluie ce ne îmbolnavește! Totul pornește de la psihic!


Ceea ce ne imbolnaveste este felul in care psihicul nostru experimenteaza relatiile importante. O experienta sufleteasca traumatica creste de patru ori riscul de a suferi de boli precum diabetul sau cancerul. Si tot trauma e la baza depresiei sau a altor boli psihice grave.
Asta inseamna ca orice demers de vindecare ar trebui sa inceapa prin a ne privi cu sinceritate toate relatiile importante din jur, pentru a vedea cum relationam noi in ele, care sunt sanatoase, care ne imbolnavesc si ce putem schimba. Daca suntem destul de norocosi sa fi avut o copilarie lipsita de traume si sa fi trait intr-o relatie buna cu parintii, atunci probabil vom avea parte de relatii bune toata viata. Din pacate, opusul e mult mai des. Cand copilaria ne-a fost zguduita de tot felul de intamplari, toata viata noastra va continua la fel”, spune profesorul doctor FRANZ RUPPERT.
https://caplimpede.ro/un-cunoscut-doctor-dezvaluie-ce-ne-imbolnaveste-totul-porneste-de-la-psihic/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.