marți, 18 iulie 2017

Societatea s-a-mbogățit. SOROȘ e de vină !
Societatea s-a-mbogățit. SOROȘ e de vină ! De azi, scriitorimea românească penală, care se manifestă în libertate, a primit în rândurile ei cel mai prolific pușcăriaș. Nu contează că a prejudiciat statul cu peste 60 milioane de euro, din care nu s-a recuperat nici măcar un sfert. Desigur, SOROȘ e de vină !


A primit condamnate 10 ani cu executare, dar... făcând dovada disciplinei, a bunei purtări, pe lângă cele 11 cărți scrise după gratii, a fost eliberat condiționat, după numai aproape trei ani de pușcărie. SOROȘ e de vină ! Hai, să ne trăiască Dan Voiculescu, cel luptător pentru democrație, libertatea de exprimare, ăl mai scriitor penal între penali. Să fim de râs ! Operat de ocluzie intestinală, MIRACOL, este externat după numai câteva zile. Logic. E extraterestru, are sânge albastru :) Nu suntem proști degeaba, nu-i așa ? :)
Trăiască Justiția românească !
Elena Toma

P.S - Voiculescu, primele declaratii dupa decizia de eliberare. Varanul arde sa se razbune: „Va urma un razboi pe viata si pe moarte”
http://www.aktual24.ro/voiculescu-primele-declaratii-dupa-decizia-de-eliberare-varanul-arde-sa-se-razbune-va-urma-un-razboi-pe-viata-si-pe-moarte/ 

4 comentarii:

 1. Mă tem că Justiția nu poartă vreo vină prea mare. Să nu uităm faptul că legile se fac în Parlamentul României, de către aleșii noștri și nu de către Justiție, care doar aplică niște legi, așa, drepte sau strâmbe, cum sunt ele!
  Cu tot respectul, vă înțeleg frustrarea, dar vă contrazic....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, e vorba de ” jstiția penitenciarelor” , a explicat Mălin Bot într-un reportaj, cine se face vinovat de asemenea mârșăvie. O comisie a penitenciarlui, alcătuită din psiholog, șeful penitenciarului și nu mai știu cine, iată, în funcție de interes și care dă mai mult, decide ea eliberarea condiționată.
   Că niciun alt judecător nu mai are curaj să intervină, șocat de cele întâmplate judecătoarei Carmen Bogdan, e de înțeles. O gașcă mafiotă, la conducerea țării, de 27 de ani.

   Ștergere
 2. Elena Toma nu se dezminte, e Toma cea Credincioasa. Are ce are cu toti cei ce nu stau pe valul adus de Soros si corifeii globalizarii. Este credincioasa zeilor stangii progreste.

  RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.