joi, 19 ianuarie 2017

Nu schilodiți și înfometați femeile! Oamenii de știință au decis! Așa arată corpul ideal al unei femei!


Oamenii de stiinta au decis! Asa arata corpul ideal al unei femei! Fiecare femeie este in cautarea corpului ideal. Oamenii de stiinta ne vin in ajutor.Nu este nici pe departe ceea ce gandeste industria modei cand vine vorba despre acest subiect. Industria modei apreciaza corpurile slabe si de aceea spun ca sunt corpurile ideale. Oamenii de moda mai degraba tortureaza modele pentru a incapea in creatiile lor. Oribil!!!

Ei traiesc intr-o lume in care rochiile se potrivesc doar femeilor cu talie subtire. Dar cele plinute, unde le lasati domnilor creatori de moda???? Cercetatorii de la Universitatea din Texas spun ca un corp ideal feminin masoara 1.68m in inaltime,iar masuratorile ideale sunt 99/63/91. Femeia din imagine este Kelly Brook. Ea este un model mai in varsta de 34 de ani din Anglia. Cei mai multi ar spune ca este cam grasuta pentru aceasta meserie.
In general, barbatii sunt atrasi de femeile slabe, cu trasaturi faciale frumoase si cu
o linie a corpului bine definita. In ziua de azi nu prea se mai gandesc la o stare de bine si de confort in relatia lor. Tot ceea ce conteaza este ca femeia de langa ei sa arate bine si daca se poate sa vorbeasca putin!? Revenind la lumea modei….Imi pun o intrebare. De ce toate modelele trebuie sa fie slabe si sa vezi prin ele?
Deoarece creatorii de moda incearca sa vanda haine nu sa promoveze o femeie sanatoasa.
Fotomodele sunt alese in functie de capacitatea lor de a evidentia liniile corpului si structura hainelor ce le poarta..De aceea noi vedem foarte putine femei ca si Kelly Brook in industria modei.
Daca vreti sa arati bine nu trebuie sa va infometati ca modelele de pe podium. Este suficient sa duceti un stil de viata sanatos atat din punct de vedere alimentar dar si medical.
Tineti minte!
NU EXISTA FEMEIE URATA,CI DOAR FEMEIE NEINGRIJITA!
Fotomodelul (din franceză photo-modèle) sau modelul este o persoană care pozează ca model fotografic. De obicei fotomodelele își expun propriul corp în scopuri de reclamă sau în cadrul unor licitații.
Manechinul este o persoană angajată de un atelier de croitorie, de o casă (agenție) de modă etc. pentru a îmbrăca diverse obiecte vestimentare, cu scopul de a le prezenta publicului.
În trecut, fiicele clienților înstăriți prezentau creațiile unor croitori sau creatori de modă prin intermediul unor fotografii publicate în cataloage sau reviste de modă. Acțiunile organizate de diferite case de modă au apărut ulterior.Modelele avanseaza de la manechin,model,fotomel la top model si supermodel.Ocupatiile obisnuite ale modeleor sunt sedintele foto,prezentarile de moda,reclamele,petrecerile si timpul liber.
În anul 2012, conform unui studiu făcut de Alianța Modelelor (The Model Alliance), primul sindicat internațional al modelelor, dintr-un eșantion de 85 de respondente, a rezultat că mai bine de jumătate au consumat cocaină, au suferit de depresie sau au fost somate să slăbească.
Surse: wikipedia; www.funinventors.com
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.