luni, 26 februarie 2018

Marian Matei : „ whisky, art food si cafea la Clara' s residence„Am fost la Pitesti.
N-am fost dupa faimoasa tuica, ci am participat la un eveniment cultural si anume "Gala Premiilor Trofeu Univers Romanesc XXL", organizat, regizat si pus in scena de omul care incearca, se chinuie si reuseste sa aduca picaturi de culoare culturala in viata de zi cu zi, si ma refer la Elena Toma.

Asadar, ieri au fost premiati artisti, tineri si adulti, care in afara de ocupatia zilnica, adica cea de elevi, studenti, ingineri, IT-isti sau alte meserii, gasesc timp si pentru arta, indiferent ca este literatura in proza sau versuri, arta grafica sau pictura pe panza.
Desi racita cobza, Elena, mai putin vorbareata ca deobicei (din cauza virozei), a pus in scena cea de-a treia editie a acestui eveniment important in cultura contemporana romaneasca si nu numai. Spun asta deoarece la aceasta actiune culturala au participat si artisti romani din Moldova de peste Prut sau romani traitori in statele UE.

Gala acordarii premiilor a avut loc in sala de conferinte a Bibliotecii Judetene din Pitesti, sala aproape neincapatoare pentru cei dornici de a participa la evenimentul organizat si patronat de Elena.

Nu are rost sa insir numele participantilor, oameni realmente plini de talent sau al celor care au acordat premii, printre ei si prietenii mei buni, cat timp meritul pentru existenta acestei gale culturale, aflata la cea de-a treia editie, dupa cum va spuneam, ii revine exclusiv doamnei Elena Toma.

Doar reporterul merita putin mentionat, am impresia, pentru ca obosit dupa atata munca si cultura a fost rasplatit cu whisky, art food si cafea la Clara' s residence.
N-a fost politie pe drum ca sa certifice ca nu va mint.
Marian Matei

                                Diploma de fidelitate pentru Cristina Cociș și Marian Matei

Un comentariu:

 1. Felicitari amfitrioanei Elena Toma ,chiar jecmanita la lista de intretinere locativa,e fantastic,nu stiu de unde are bani mai multi ca Ministerul Culturii sa organizeze asa eveniment,an de an!
  Imi pare rau ca e racita cobza,preferam sa fie racita orga,era mai modern.

  Cred ca ii lipseste un PR pentru eveniment.Nu e posibil,se scrie de flori,art food, cafele,dar in articolele de la Dragobete incoace,nu se citeaza numele laureatilor.

  Astept ,de la dl Marian Ilie, un articol mai cuprinzator si mai informativ,fiind martor la gala,l-am vazut in sala biblio.

  Simina Dorobantu

  RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.