duminică, 25 februarie 2018

Liviu Stelian - " BONJUR POPOR , MERSI CĂ M-AŢI ALES ! "


Comunicarea prin cuvinte nu a fost niciodată modul meu preferat de expresie. Mă simt mai confortabil să folosesc datul natural pe care am încercat să-l dezvolt în multe zeci de ani , anume acela de a comunica prin forme , culori , lumină , atmosferă.
N-am să vă răsfăţ prin cuvinte alese şi bine ticluite.

Am fost atras încă de la început să particip la acest concurs pentru că doresc ca prin afirmarea valorilor culturii româneşti să contribui la câştigarea unui loc de frunte pentru cultura românească alături de cele mai însemnate culturi ale lumii.

" Concursul Internațional de Creație Trofeul Univers Românesc XXL ", organizat sub egida Uniunii Artiştilor Plastici şi a Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor "Regina Maria" - filiala Argeş şi însufleţit de doamna Elena Toma , a fost îmbrăţişat de 95 de participanţi din mai multe ţări fiind cunoscut de la început că acest concurs nu este sponsorizat .
Gala pentru decernarea premiilor a avut loc de " Dragobete" - 24 februarie 2018 la Biblioteca judeţeană Argeş "Dinicu Golescu" din Piteşti.
În cadrul Galei mi s-a înmânat Diploma certificând acordarea Premiului 2 la Secţiunea Pictură pentru cele două lucrări prezentate , iar premiul propriu-zis mi-a fost înmânat de o persoană particulară. Deosebit de acest premiu , am primit din partea unor contributori la organizarea evenimentului o medalie şi o " Carta Excellentia " (carte de excelenţă ) pentru participare , din finalul căreia reproduc :
" Fie ca pe meleagurile pe care noi trăim , aici între hotare şi dincolo de ele să se înalţe asemenea români de înaltă valoare morală , al căror românism să dăinuie milenii şi milenii de acum încolo. "
Să nu vă aşteptaţi încă să vedeţi fotografii , pentru că nu am avut un fotograf personal. Voi sonda să văd dacă voi putea face rost de undeva. Acum doar o fotografie de grup (pentru necunoscători sunt al 3-lea băiat din stânga)
Filmul Galei va fi lansat la televiziunea Râmnicu Vâlcea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.