vineri, 23 februarie 2018

D-le Iohannis, nu acceptați revocarea Codruței Kövesi

Către: Președintele României, Klaus Iohannis

Petiție

Domnule Iohannis, noi cetățenii, vă cerem să nu cedați presiunilor PSD - ALDE și să nu o revocați pe Codruța Kövesi din funcția de procuror șef al DNA. Vă solicităm ca în lupta împotriva justiției să fiți de partea dreptății, nu a acelei părți a clasei politice amenințată de lupta anticorupție.

De ce este important?

În ultima perioadă, Familia Cosma împreună cu alți politicienii anchetați au pus presiune pe Ministrul Justiției pentru ca acesta să ceară revocarea procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție. Pentru a răspunde presiunii venite din partea acestora, și din lipsă de argumente valide, Tudorel Toader a readus în actualitate discuții foarte vechi, care nu pot să convingă.
Noi cetățenii trebuie să ne implicăm pentru a ne păstra democrația câștigată cu greu în 89. Eliminarea Codruței Kövesi fără argumente de actualitate sau solide nu poate fi acceptată. Demiterea procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție sub presiunea unor persoane anchetate este un precedent periculos. Nu acum, nu așa!
https://facem.declic.ro/campaigns/nu-acceptati-revocarea-codrutei-kovesi

3 comentarii:

 1. www.bugetul.ro/de-necrezut-cu-ce-medii-au-terminat-facultatea-laura-codruta-kovesi-si-florian-coldea/
  "La doar 29 de ani, Laura Codruța Kovesi primea o șansă extraordinară din partea președintelui Traian Băsescu. Aceasta devenea Procurorul General al României, cea mai mare funcție pe care o putea avea un procuror, după ce facultatea o terminase cu media 6,41, potrivit Cotidianul.

  Nici cealaltă parte a binomului nu a excelat la învățătură. Florian Coldea a făcut liceul la seral, apoi a rămas repetent la Institutul Politehnic din Timișoara, pentru ca apoi să ajungă la Academia Națională de Informații, unde a mai rămas repetent o dată. Media de absolvire a fost sub 7, potrivit Cotidianul.

  Așadar în România, spre deosebire de celelalte state ale lumii, performanțele slabe în educație sunt cele care te propulsează în cele mai importante funcții în stat. Și aceasta este regula, nu excepția."

  UITE ASA ZICE PRESA DESPRE LULUTA CARE TII MORTIS SA NU O DEMITA!
  SUNT CURIOASA DACA DAI DRUMUL LA ACEST MATERIAL CA DUPA CUM VAD COANA LEANO, CE NU-TI CONVINE LE "OPRESTI LA VAMA" SI NU MI SE PARE CORECT. CRED CA VREI SA FIE LUMEA INFORMATA INCLUSIV DUMNEATA!

  MIRCEA CEL TANAR

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. SUNT CURIOASA DACA DAI DRUMUL LA ACEST MATERIAL, semnează...
   MIRCEA CEL TANAR

   iaca, bre, că nu știm cine, ce ești. ori, el, ori ea :) pana mea :)

   am publicat materialul, mulțumit/ă ?
   arată-mi altul/a mai potrivit la DNA, care să înfunde-n pivniță bagabonții, golanii ajunși la guvernare, prăduitorii, pușcăriabilii care conduc țara asta. Dar nu unul/a care să execute ordinele de eliberare, scăpare de gratii ale incultaților, penalilor care o vor pe Luluța out.
   Ne ajung primadonele panarame de bătaie de joc ale puterii, care, după ce-au trecut prin patul Mustății de Teleorman, iată-le răsplătite, marionele manipulate de păpușarii penali, alde Vâlcov și alți evrei plătiți din contribuabil, să pună țara pe butuci, nu le-ar ajuta Dumnezeu.

   Ștergere
  2. am adăugat un mesaj, poza dnei Kovesi, lângă poza Președintelui. ... pentru cei dezinformați.
   Doamna a terminat facultatea cu media generală 9, 41 și licența a luat-o cu media 9, 37.
   Mucles, please... Ciocu mic :)

   Ștergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.