luni, 26 februarie 2018

Clara Popescu : ” încă nu-i totul pierdut ” :)
Evenimentele culturale organizate de inimoasa doamna Elena Toma au inceput cu un an in urma la Constanța, au continuat cu Râmnicu-Sărat si București si au culminat cu Pitești unde, in ziua de Dragobete, 24 februarie 2018, a avut loc Gala Premiilor Concursului internațional de literatura si arta “Trofeul Univers Românesc XXL”, asistat de un juriu format din personalități culturale de valoare!
Deplasarea noastră la aceste evenimente a fost posibila datorită “reporterului” ad-hoc, Matei Matei Marinica, care, in stilu-i caracteristic inconfundabil, a si descris aceste manifestari culturale cu un entuziasm greu de egalat!
Un rol deosebit in reușita acestei manifestări a avut-o domnul Marian Preo, care a creat diplomele acordate laureaților.
Deoarece am fost implicată direct, nu pot sa nu-l amintesc pe domnul Gabriel Todică, cel care a obținut premiul I la secțiunea Pictura, dar care, desi este de formație tehnica, fiind absolvent de Automatică si Informatica industrială, s-a remarcat nu numai in pictura, in care abordează in modul cel mai serios iluzia cu caracter antropomorf, dar si in proza scurta, din care reiese si mai evident sensibilitatea artistului!
Pentru mine, manifestarea a avut o semnificație aparte data de prezenta minunaților mei prieteni amintiți mai sus, dar si a celorlalți, Cristina Cocis, Mihaela Preotesescu, Patty Calin si Cristi Tudor.

O culoare aparte a fost data evenimentului de Corul Veteranilor, care a deschis evenimentul intonând Imnul României! Daca astfel de evenimente mai sunt posibile in aceste vremuri tulburi, înseamnă ca inca nu-i totul pierdut!
Mulțumim, Elena Toma!


Un comentariu:

 1. Matei Matei Marinica Pentru ca m-ai amintit si pe mine, in micul tau reportaj, promit sa fiu acelasi bun sofer si reporter amator si la urmatoarele evenimente organizate de prietena noastra, Elena, ce vor avea loc in continuare, Clara!
  4
  Administrează
  Îmi place
  · Răspunde · 17h
  Clara Popescu
  Clara Popescu Mulțumim, Matei Matei Marinica! Sunt sigura ca vei fi alaturi de noi de fiecare data! 😊
  4
  Administrează
  Îmi place
  · Răspunde · 17h
  Elena Toma
  Lasă un răspuns...

  Cristi Tudor
  Cristi Tudor Clara,ai mentionat foarte frumos despre acest eveniment ,eu nu mai având ce sa completez.Multumesc oamenilor de suflet care au făcut să fie posibil astfel de eveniment ,într-o tara unde incultura primează,iar cultura nu tine de cald oamenilor politruci ai vremi.Multumesc prietenilor !
  5
  Administrează
  Îmi place
  · Răspunde · 13h
  Patty Patty Calin
  Patty Patty Calin Toata lauda pentru astfel de ,evenimente ! Multumesc organizatoarei si participantilor !

  RăspundețiȘtergere

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.