miercuri, 12 aprilie 2017

Excelent în tratamentul hipertensiunii arteriale și aterosclerozei

Sfecla rosie, alimentul ideal pentru gripa. Medicina traditionala rusa considera compotul de sfecla rosie drept cel mai bun medicament non-medical pentru hipertensiune arteriala, deoarece normalizeaza tensiunea arteriala pentru o perioada mai lunga de timp, si este extrem de util in tratamentul aterosclerozei.
Metoda de preparare este foarte simpla. Aveti nevoie de:

1 Borcan de sticla de 3 litri
700 de grame de sfecla rosie decojita
2 linguri de faina de secara sau neagra
200 grame de zahar (zaharul se poate inlocui cu miere, aceeasi cantitate)
100 grame de stafide

Mod de preparare:

Sfecla spalata si curatata de coaja se taie cubulete nu foarte mari (cum se vede in imagine), si se asaza in borcan. Adaugati apoi stafidele, cele 2 linguri de faina si zaharul sau mierea.

Umpleti borcanul cu apa fiarta si racita, amestecand foarte bine continutul. Acoperiti borcanul cu un tifon, astfel incat sa poata sa respire. Se lasa la temperatura camerei timp de 6-7 zile. In timul acestor zile este necesar sa amestecati continutul de 2-3 ori pe zi, iar daca este necesar, indepartati spuma.
Dupa scurgerea celor sapte zile se agita amestecul bine apoi se strecoara prin tifon si astfel veti obtine compotul de sfecla rosie. Consuma 3-4 linguri de trei ori pe zi, inainte de mese.

In 20 de zile va veti alege cu un ficat curatat si pregatit sa lupte cu toxinele. Luati o pauza de trei luni si repetati tratamentul pentru a va mentine sanatosi si liberi de orice depozite toxice. Compotul se pastreaza pe toata perioada la frigider.


Aceasta metoda este aplicata si in prezent de catre medicii din unele spitale din Rusia, intrucat are rezultate excelente, nu numai pentru curatarea ficatului, dar, de asemenea si asupra intregului organism, fiind execlent in tratamentul hipertensiunii arteriale si aterosclerozei.
http://pentruea.eu/2017/04/04/aceasta-este-cea-mai-sanastoasa-metoda-de-a-prepara-sfecla-rosie-nici-un-medicament-nu-este-mai-puternic-vindeca-aproape-toate-bolile/








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.