luni, 27 martie 2017

Vindecă orice infecție din corp, coboară colesterolul, întărește-ți imunitatea și curăță-ți arterele

  • 4 lamai (nedecojite);
  • 4 catei de usturoi;
  • 1 radacina de ghimbir (o bucata de 3-4 cm);
  • 2 litri de apa;



Spala bine lamaile, curata usturoiul si ghimbirul. Taie lamaile cubulete,apoi asaza toate ingredientele intr-un vas si paseaza-le bine. Pune pe foc o oala si rastoarna in ea toate ingredientele. Toarna si apa si amesteca bine pana ce da in clocot. Ia vasul de pe foc si pune-l la racit. Strecoara preparatul si toarna-l in recipiente de sticla. Depoziteaza recipientele la frigider.

 Lamaia se numara cu siguranta printre cele mai sanatoase fructe de pe planeta. Abunda in vitamina C si alcalinizeaza organismul, prevenind astfel un spectru larg de imbolnaviri, echilibrand pH-ul corpului si intarind sistemul imunitar.

Usturoiul poseda proprietati antivirale, antibacteriene si antiseptice puternice. In plus, ingredientul sau activ, alicina, este si el foarte benefic pentru intregul organism. Usturoiul contine cantitati mari de vitamina C, vitamina B6, mangan si fibre.

 Ghimbirul vindeca inflamatia, problemele digestive si diferite boli si, in plus, calmeaza eficient durerea. Contine numeroase ingrediente antiinflamatoare, printre care si capsaicina, caroten, salicitat si curcumina.

Mod de folosire:
Bea cate un pahar din acest remediu in fiecare dimineata pe stomacul gol. Bea cate un pahar si in fiecare seara cu 2 ore inainte de culcare. Agita bine continutul inainte de fiecare folosire.
Pe timpul fierberii, usturoiul isi pierde mirosul datorita lamaii si ghimbirului, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji in privinta asta.
http://pentruea.eu/2017/03/01/vindeca-orice-infectie-din-corp-coboara-colesterolul-intareste-ti-imunitatea-si-curata-ti-arterele-cu-acest-remediu-german/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.