marți, 4 octombrie 2016

Desfunda arterele, previne infecțiile, reduce colesterolul rău și îți antrenează sistemul imunitar!


Urmatoare reteta a fost inventata in Germania. A fost folosita de secole pentru a vindeca boli precum ateroscleroza, racelile si chiar infectiile.



De asemenea, daca ai sistemul imunitar slab, ar trebui sa iei in considerare o cura de detoxificare a ficatului. Aceasta reteta poate sa iti fie utila:
Ingredientele de care ai nevoie pentru a-ti prepara bautura:
Publicitate

    4 lamai organice, cu coaja
    3-4 centimetri de radacina de ghimbir sau 2 linguri de ghimbir ras
    4 capatani de usturoi mari
    2 litri de apa
    Mod de preparare:

Mai intai spala foarte bine lamaile, apoi taie-le in bucati. Decojeste usturoiul. Pune in blender lamaile, usturoiul si ghimbirul. Blendeaza-le pana cand sunt complet amestecate. Dupa blendare, pune amestecul intr-o oala si toarna apa. Pune-le la fiert si amesteca continuu. Dupa o vreme, indeparteaz-o de pe foc si las-o sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, strecoara lichidul si pune-l intr-un orcan sau o sticla. Timp de 3 saptamani, ar trebui sa bei cate un pahar din aceasta bautura pe stomacul gol cu doua ore inainte de fiecare masa.
Publicitate

Dupa 3 saptamani, ia o pauza de o saptamana, dupa care reincepe tratamentrul pentru inca 3 saptamani. Daca nu iti place gustul, poti adauga miere pentru a-l indulci. Rezultatele pozitive vor aparea chiar dupa primele 3 saptamani. O sa castigi energie si o sa te simti revirgorat. Acest leac poate fi folosit ca remediu impotriva pietrelor la rinichi si a congestiilor vasculare.

Lămâia este o sursă foarte bogată în compuşi chimici vindecători, care îmbunătăţesc imunitatea, întăresc vasele de sânge, ajută la vindecarea pielii şi chiar la blocarea dezvoltării anumitor celule care pot declanşa apariţia cancerului.

Ghimbirul Te scapa de gripa si raceala: ghimbirul ajuta la vindecarea organismului prin inducerea transpiratiei si intarirea sistemului imunitar. De asemenea te va ajuta daca te confrunti cu episoade recurente de tuse expectoranta sau cu alte afectiuni ale cailor respiratorii (este recomandat chiar si pacientilor care sufera de astm).
Surse selective: andreiturcu.ro ,
www.csid.ro , www.elle.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.