duminică, 23 octombrie 2016

De 10 ori mai puternic decat penicilina! Omoară toate infecțiile și bacteriile din organismul tău!

 Acest sirop este de 10 ori mai puternic decat penicilina! Omoara toate infectiile si bacteriile din organismul tau! Putem lupta impotriva bolilor, bacteriilor si a infectiilor cu ajutorul antibioticelor. Din nefericire, aceasta nu este cea mai buna solutie, deoarece antibioticele pot avea o multime de efecte secundare, iar in unele cazuri pot deveni ineficiente, deoarece nu pot lupta impotriva virusilor rezistenti la medicamente.

 Cea mai buna optiune este, fara indoiala, consumul de remedii naturale, deoarece nu vor exista efecte secundare sau reactii adverse, totodata intarindu-ne sistemul imunitar si redandu-ne sanatatea.
Cu siguranta trebuie sa incercati siropul de usturoi facut in casa…Este super sanatos si poate cel mai natural remediu,el oferind cele mai multe beneficii pentru sanatate. Siropul de usturoi este simplu si usor de facut deoarece contine ingrediente putine si nu este costisitor.
  Asa cum am spus aceasta reteta este simplu de facut si aveti nevoie de urmatoarele ingrediente pentru prepararea lui:
-otet de mere
-usturoi
-miere organica
Toate cele trei ingrediente au beneficii puternice pentru sanatate si daca sunt amestecate obtineti efecte nemaipomenite.

Iata de ce ar trebui sa beti acest sirop…
Acest sirop super sanatos stimuleaza sistemul  imunitar,reduce nivelul tensiunii arteriale si nivelul de colesterol.
Reteta siropului de usturoi facut in casa:

Ingrediente
-8 catei de usturoi decojiti si tocati
-200 ml otet de mere
-200 ml miere organica

Preparare
In primul rand trebuie sa tocati bine usturoiul. Adaugati mierea si otetul,iar apoi mai amestecati timp de un minut.Turnati tot amestecul intr-un borcan de sticla si depozitati-l in frigider timp de 5 zile.
Nota:Asigurati-va ca amestecati siropul in fiecare zi,iar dupa 5 zile il puteti consuma.

Cum trebuie consumat acest sirop:
Adaugati 2 lingurite de sirop intr-un pahar cu apa si beti din el dimineata pe stomacul gol,imediat dupa ce v-ati  trezit.Ar trebui sa stiti ca acest sirop este extrem de puternic si nu trebuie consumat in mod direct. De aceea se amesteca cu apa.
Usturoiul este unu dintre cele mai sanatoase alimente de pe planeta. Are puternice efecte anti-bacteriene si proprietati anti-virale. Usturoiul ajuta la stimularea sistemului imunitar si contine alicina, una dintre cele mai puternice antibiotice de pe planeta. Ar trebui consumat in fiecare zi deoarece este incarcat cu substante nutritive sanatoase.
Mierea, acest ingredient sanatos are proprietati anti-virale,anti-bacteriene si anti-fungice puternice. Acest ingredient super sanatos este adesea folosit de multi oameni pentru a ameliora tusea cronica.
Otetul de mere este incarcat cu multi fitonutrienti diferiti,care sunt utili si benefici in prevenirea cancerului si crampelor la picior. Acest ingredient puternic contine cantitati mari de acid citric care ajuta la topirea pietrelor de la rinichi.
Acest sirop de usturoi facut in casa nu trebuie consumat numai cand sunteti bolnavi sau nu va simtiti bine.Siropul de usturoi previne raceala si gripa,redandu-i organismului sanatatea optima de care are nevoie.Ati vazut mai sus ca este foarte usor de facut si cred ca aveti deja in casa aceste ingrediente.Asadar apucati-va de treaba ca vine toamna si incepe sa se racoreasca afara,iar sistemul imunitar este expus la multe schimbari din cauza temperaturii.
Sursa: www.healthyfoodheadlines.com
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.